Mercedez-Benz detronează BMW la vânzări în S.U.A.

0

Mercedes-Benz deține jumătate din vânzările auto americane de lux. Doar luna trecută compania a vândut 28 994 de autoturisme și camioane ușoare în S.U.A., stabilind un nou record, cu 1,8% mai multe decât acum un an. Astfel, Mercedes detronează BMW care a avut un câștig de doar 0,4% față de anul precedent și a vândut cu 32 de vehicule mai puțin decât Mercedes. Lupta este strânsă între rivalii de pe piața automobilelor de lux, dar se pare că Mercedes se detașează din ce în ce mai mult, ocupând primul loc la vânzări timp de 5 luni din ultimele 6.

Cifrele sunt justificate prin studii concrete care arată că vânzările BMW din ultima lună au fost îmbunătățite de livrările SUV-urilor X4 și X5, în timp ce vânzările Sedan-ului din seria 3 au scăzut cu 25%. Mercedes a continuat să domine piața în industria automobilelor de lux cu o creștere a Sedanului său clasa C cu 14% anul acesta, în timp ce vânzările SUV-ului GLE au crescut cu 6,8% luna trecută.

Următoarele clasate în topul celor mai vândute automobile de lux pe piața americană sunt Audi, pe locul trei și Toyota Motor Corp. cu luxosul Lexus, pe locul patru.

Share.

About Author

Comments are closed.