Infinito, cel mai luxos avion privat

0

Să deții un avion privat este, oricum, un lux pe care nu și-l permit decât cei cu adevărat bogați. Și la acest nivel însă au apărut grade de comparație. Majoritatea jet-urilor private au paturi duble, săli de duș, centre multimedia și confortul asigurat din toate punctele de vedere. Ultima inovație însă depășește ceea ce până acum părea maximul în ceea ce privește avioanele private.

Infinito este noua ofertă pe piață. Aeronava este dotată în așa fel, încât le oferă senzația pasagerilor că sunt cu capul în nori la propriu. Nu, nu are un plafon de sticlă, dar are un ecran pe toată lungimea cabinei pe care se difuzează imagini din exterior, în timp real. Nu trebuie să privești prin hubloul minuscul ca să admiri cerul, ci stai relaxat pe canapea și te bucuri de priveliște.

Cei care au realizat această inovație s-au gândit și la pasagerii mai sensibili care s-ar putea simți în disconfort, așa că sistemul cel nou poate transmite și altfel de imagini care să nu afecteze starea celor din interior.

Share.

About Author

Comments are closed.