3 dintre cele mai bune ceasuri pentru scufundări

0

Se spune că nu porți un asemenea ceas pentru a te scufunda 300 de metri, ci pentru a o convinge pe femeia de alături că ești capabil să faci acest lucru. Glumă sau nu, mai puțin contează. Noi îți vom prezenta ceasuri care satisfac ambele necesități, iar tu îl alegi pe cel potrivit gusturilor tale.

Tudor Pelagos

3 dintre cele mai bune ceasuri pentru scufundari

Rezistent la apă la până 500 m, este fără doar și poate unul dintre cele mai selecte de acest gen. Producătorul de la Geneva îl caracterizează ca fiind ceasul ideal pentru adâncimi mari, întrucât funcționează incredibil de bine. Costă în jur de 4200 de euro.

Breitling Superocean 44 Special

5 dintre cele mai bune ceasuri pentru scufundari

Rezistent până la 1000 m adancime, este al doilea ceas cu fațetă din ceramică lansat de Breitling, fiind o piesă competitoare cu ofertele de la Rolex & Co. Prețul acestui ceas este în jurul sumei de 5000 de euro.

Blancpain Fifty Fathoms Bathyscaphe cu carcasă din ceramică

Blancpain ceas pentru scufundari

Selectat în 1960 de Forțele Navale SUA ca ceas oficial pentru cele mai multe scudundări, și purtat de Jacques Cousteau în multele sale filme premiate, acest ceas poartă cu el o istorie inatacabilă. Rezistent la până 300 m adâncime, în 2013 a reapărut cu multe îmbunătățiri. Prețul lui sare de 12.500 de euro.

 

Share.

About Author

Comments are closed.