Rolls-Royce Sweptail, cea mai scumpă mașină vândută vreodată

0

Cei de la Rolls-Royce au dat lovitura cu uimitorul Sweptail. Este un model unic, devenind cea mai scumpă mașină nouă vândută vreodată. Proprietarul a achiziționat-o la prețul de 10 milioane de lire sterline.

Clientul i-a însărcinat pe cei de la firma producătoare să-i construiască un model combo, cu două uși și cu o coadă conică înclinată ce seamănă cu forma iahturilor exotice. Plafonul  este construit în totalitate din sticlă în așa fel, încât luxoasa cabină să fie luminată natural în totalitate. Și ca luxul și unicitatea să atingă cote maxime, proprietarul a comandat și un mic frigider în interiorul mașinii care să pastreze șampania rece.

„Pentru cei care prețuiesc raritatea în forma sa cea mai autentică, Rolls-Royce Motor Cars introduce Coachbuild, o creație cu adevărat unică. Coachbuild este o colaborare extraordinară între client și artizan. Concepția începe cu o singură linie pe hârtie. Fără constrângerile de timp și neîncărcată de limitări, aceasta este o experiență fără compromisuri. Fiecare linie este rafinată. Fiecare suprafață. Fiecare cerere este realizată cu devotament absolut față de voința cumpărătorului. Rezultatul este o mașină ca nicio alta. Sweptail este primul Coachbuild contemporan de la Rolls-Royce Motor Cars”, așa descrie compania producătoare cea mai scumpă mașină din lume vândută vreodată.

Share.

About Author

Comments are closed.