Christie Brinkley este noua ambasadoare din Beverly Hills

0

Supermodelul, actrița, autoarea și antreprenoarea Christie Brinkley a devenit ambasadoarea campaniei Beverly Hills Wellth (Wellness & Health). Misiunea ei este să convingă oamenii să vină să locuiască în celebrul oraș american și să ducă o viață sănătoasă.

Devenită celebră în urma aparițiilor sale în costum de baie, etalând un corp perfect, în urmă cu vreo 40 de ani, Christie Brinkley nici acum nu se dezminte. Are 63 de ani, iar felul în care arată și modul său de viață o recomandă ca fiind cea mai potrivită persoană să reprezinte noțiunile de wellness și sănătate. Diva a dezvăluit câteva secrete ale aspectului său care ar putea face invidioase femei cu 20 de ani mai tinere.

În primul rând, Brinkley a recunoscut că vrea să țină pasul cu cei trei copii ai săi, motiv pentru care duce o viață foarte activă. De la vârsta de 14 ani este vegetariană și preferă „dieta curcubeu”, adică mănâncă fructe ori legume de toate felurile și de toate culorile. Dimineața, pe stomacul gol bea o ceașcă de apă fierbinte cu lămâie, după care își face o cafea fără zahăr. Mersul la sala de gimnastică și cursurile de Yoga sunt alte preocupări care par să-i fi adus tinerețea veșnică. Iar atitudinea care o încarcă cu energie pozitivă este aceea de recunoștință pentru tot ce are. Acestea sunt secretele noii ambasadoare a campaniei Beverly Hills Wealth (Wellness & Health).

Sursa foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Share.

About Author

Comments are closed.