Jaguar F-Type SVR, o „felina” foarte rea. De fapt, cea mai rea!

0

Divizia de Operatiuni Speciale Jaguar Land Rover a facut publice primele detalii referitoare la cea mai usoara si, totodata, cea mai rapida „felina” conceputa vreodata de constructorul britanic.

jaguar 1

Discutam despre o versiune mult imbunatatita a lui F-Type R, cu mari influente dobandite de la F-Type Project 7, bolidul editie limitata, cu doar 250 de unitati fabricate. Asadar, faceti cunostinta cu uimitorul F-Type RVS, dotat cu un motor de 575 de cai (25 mai multi decat F-Type R), in stare sa dezvolte o viteza de top de 322 km/h – in versiunea coupé. Cu un cuplu maxim de 700 Nm, sport car-ul ajunge la 100 km/h in doar 3,7 secunde, consumul mediu fiind stabilit la 11,3 litri la suta.

svr

Au fost anuntate inclusiv amanunte referitoare la preturi: F-Type RVS, care devine oficial rival pentru Audi R8 V10 Plus si Porsche 911 Turbo S, va porni de la 110.000 de lire sterline (pentru varianta coupé) si va ajunge la nivelul de 115.485 de lire sterline, pentru versiunea cabrio.

jaguar 3

Registrele de comenzi pentru F-Type RVS sunt deschise deja, inainte ca bolidul de la Castle Vale sa-si faca debutul global la Geneva Motor Show, salonul auto care va avea loc la inceputul lunii martie. Deci, putintica rabdare!

Share.

About Author

Comments are closed.