„Kokomo Ailand”, ultimul concept exclusivist de la Migaloo: insula plutitoare de lux

0

Cu siguranta ca sunt oameni pe lumea asta care s­-au intrebat, macar O data’n viata, ce s-­ar fi facut in locul lui Robinson Crusoe – ­ personajul lui Daniel Defoe ­ – daca ar fi naufragiat pe o insula pustie.

 

kokomo

Pe mine m-­a strafulgerat de cateva ori acest gand, insa n-as vrea sa impartasesc concluziile cu nimeni. Nu-­mi sunt favorabile, dar nu asta-i important!
Nu e importanta nici macar abilitatea de a supravietui pe o limba de pamant pustie, din moment ce insula in cauza nu e nici fictiune, nici statica, si nici nu trebuie explorata prea mult pentru a­-ti oferi ceea ce iti doreste inimoara. „Kokomo Ailand„, proiectul celor de la Migaloo, o­ companie austriaca specializata in proiectarea si construirea superyahturilor de lux, a submarinelor private si, iata!, a unor asemenea minunatii ­- reprezinta in realitate un habitat plutitor privat de lux, un mega-yaht futurist, dotat cu apartamente tip penthouse, parcele de jungla artificiala, cu cascade incluse, precum si un spatiu generos de lunch in aer liber.

plut 3

 

De altfel, in oferta „Kokomo Ailand„, oaspetii pot descoperi facilitati exclusiviste, cam toate la care acestia s­-ar astepta de la o evadare tropicala de 5 stele: un centru spa, o sala de gimnastica, un bar, un restaurant, salon de infrumusetare, o piscina, heliport, dar si doua lifturi – care urca pana in zona de odihna si spatiu extra desfasurarii activitatii, situata undeva la vreo 80 de metri deasupra nivelului marii.

plut 2

Mai mult decat atat, acest „ostrov” auto propulsabil – ­ care apropo, se deplaseaza cu opt noduri pe ora -­ iti ofera posibilitatea de a naviga oriunde doresti. Poti, la o adica, sa faci doua mari deodata – precum replica dintr­-un clasic romanesc de comedie.

plut 5

Share.

About Author

Comments are closed.