Primele 7 romane din seria „Harry Potter”, reunite intr-o colectie de lux, cu coperte din piele de miel

0

Una dintre cele mai iubite fantezii literare este pe cale sa revina in librariile din intrega lume: a opta carte din seria „Harry Potter” va aparea pe 31 iulie 2016. „Harry Potter si Copilul Blestemat” este prima lucrarea scrisa de autoarea multimilionara J.K. Rowling care va sustine punerea in scena a unei piese de teatru, nu turnarea unui film de lungmetraj – asa cum s-a intamplat pana acum. De altfel, premiera piesei in doua acte „Harry Potter and the Cursed Child” va avea loc la Londra, cu o zi inaintea lansarii cartii.

harry 1
Insa, pana atunci, pentru a intretine interesul miliardelor de fani, industria Harry Potter continua sa nasca o serie de proiecte aditionale. Impatimitii genului si ai povestii fara de sfarsit au din nou motive de a scoate bani frumosi din buzunare pentru a-si completa colectiile „Harry Potter”, cartile adorate de parinti si de copii deopotriva, care au facut deja istorie. Peripetiile celor trei vrajitori de „grupa mica”, care isi fac ucenicia la Scoala de magie Hogwarts, pot fi acum descoperite (sau redescoperite) intr-o uimitoare colectie personalizata de lux, care include primele sapte romane scrise de autoare, incepand cu „Harry Potter si Piatra Filozofala’ si terminand cu ”Harry Potter si Talismanele Mortii”.

harry 2
PeskyCatPapercraft on Etsy, un magazin online specializat in personalizarea cartilor si a jurnalelor, i-a uimit pe fanii „Harry Potter” cu volume imbracate in piele de miel, prevazute individual cu un Hocrux magnetic detasabil. Fiecare carte beneficiaza de placute din aluminiu stampilate, care indica ordinea, iar pentru cei mai pretentiosi admiratori ai fenomenului „Harry Potter” exista pe cotorul cartilor cate o bagheta diferita.

harry 3

Si ca sa va faceti o idee despre cat de costisitoare poate fi aceasta editie exclusivista, aflati ca ea a fost deja vanduta pe eBay, cu 5.100 de dolari. Nu fiti dezamagiti, PeskyCatPapercraft on Etsy accepta si comenzi de serie, la preturi ceva mai „pamantesti”.

Share.

About Author

Comments are closed.