Ferrari 812 Superfast a fost lansat la Geneva Motor Show 2017

0

Cel mai puternic model de serie al producătorului a fost de curând lansat la Geneva Motor Show 2017. Specialiștii de la Maranello reușesc să ne impresioneze de fiecare dată. Modelul Ferrari 812 Superfast este ultimul model de serie echipat cu o motorizare aspirată V12, cu o capacitate de 6.5 litri, capabil să dezvolte aproximativ 800 de cai putere și un cuplu maxim de 718 Nm, având o cutie de viteze cu dublu-ambreiaj cu 7 trepte.

Practic, vorbim despre un plus de 60 de cai putere, dacă ar fi sa comparăm ceea ce poate oferi aceeași unitate de propulsie montată pe modelul F12 Berlinetta. Trebuie sa menționăm și că acelasi agregat dezvoltă 780 de cai putere în cazul versiunii de circuit F12tdf.

Referitor la design, noul Ferrari 812 Superfast este mai agresiv decât modelul F12 și beneficiază de lumini LED, o nouă grilă și elemente aerodinamice mai bine evidențiate, după cum se poate observa.

Specificatiile noului model Ferrari sunt și ele, la rândul lor, impresionante: 0-100 km/h in doar 2.9 secunde și o viteză maximă de 240 km/h, fiind la ora actuală cel mai rapid autoturism din istoria Ferrari.

Da, a te afla la bordul acestei mașini este de-a dreptul tentant!

 

Share.

About Author

Comments are closed.