Bentley Motorsport și Princess Yachts, parteneri pentru 3 ani

0

Bentley Motorsport a semnat un acord de sponsorizare de trei ani cu producătorul de lux Princess Yachts. Vorbim despre două branduri britanice reprezentative pentru definiția performanței, eleganței și luxului, care îmbină la cel mai înalt nivel tehnologia de ultimă oră cu meșteșugul tradițional.

Branding-ul iconic al producătorului de iahturi de lux va fi văzut pe noua versiune 2017 pentru cursele Continental GT3 din seria Blancpain GT din Europa, Pirelli World Challenge din SUA și China GT din Asia.

Am început prima oară cu branding-ul Princess Yachts pe Continental GT3 cand am concurat la Bathurst„, a comentat directorul de motociclete al lui Bentley, Brian Gush. „Logo-ul a fost prezentat la televizor pe partea laterală a motocicletei Bentley timp de aproape două ore din cursa de 12 ore. Pentru că parteneriatul a mers bine, ne-am dorit sa progresăm”. 

În plus față de branding, parteneriatul va include activități comune care aduc lumile de iahturi de lux și curse de motoare exotice împreună, pentru a oferi experiențe cu adevărat excepționale clienților Princess și Bentley din întreaga lume.

Share.

About Author

Comments are closed.