Aston Martin DB10 – versiunea Bond, vandut in 282 de secunde cu 2,4 milioane de lire

0

Bolidul de lux „incalecat” de Agentul 007 in „Spectre”, cel de-al 24-lea episod al francizei detinute de EON Productions, are de cateva zile un proprietar real.

01-

Masina cu care James Bond „s-a dat” in megaproductia lansata in toamna anului 2015, a fost vanduta in doar 4 minute si 42 de secunde, in timpul unei licitatii organizate pe 20 februarie, la saleroom-ul din King Street / Londra, al celebrei case britanice Christie, pentru suma de 2,4 milioane de lire sterline, cu aproape 1 milion mai mult decat era preconizat.

embed-01_63

Supercar-ul, un Aston Martin DB10, a fost doar unul din cele 10 automobile sport de lux, concepute special de Aston Martin pentru franciza, unitati scoase la vanzare in cadrul evenimentul gazduit de Casa Christie. La toate acestea s-au adaugat un ceas Omega Seamaster 300, costumele purtate de Daniel Craig in filme, plus alte cateva obiecte personale de valoare, donate de actorul britanic sau de regizorul Sam Mendes, de producatorii Michael G. Wilson si Barbara Broccoli si compozitorul Sam Smith.

embed-03_12

Nu stim daca reteta financiara a fost influentata de amanuntul ca licitatia a avut un scop caritabil – toate incasarile urmand sa revina organizatiei Medici Fara Frontiere (MSF), Serviciului actiunii de lupta impotriva minelor din cadrul Natiunilor Unite (UNMAS), precum si altor organisme de binefacere. Cert este ca Austin Martin DB10 – Spectre a plecat de la o suma de 1,4 milioane de lire, dar s-a vandut cu un pret de 1,7 ori mai mare.

embed-04_5

Share.

About Author

Comments are closed.