Zenith, 5 modele unice de ceasuri de lux

0

Indiferent că eşti un împătimit al trabucurilor sau un colecţionar al ceasurilor de excepţie, unul dintre aceste noi modele Tribute to Cohiba, lansate la 50 de ani aniversare Zenith, iţi vor face, cu siguranţă, cu ochiul.

Prima particularitate constă în a reprezenta o replică exceptională a frunzei de tobacco, prin textura sa extrem de plăcută la atingere, avand culoarea chihlimbarului. Sticla de ceas din cristal safir, limbile placate cu aur şi emblemele Zenith şi Cohiba conferă un plus de rafinament masculin.

Ceasurile Tribute to Cohiba sunt unice şi prin atat prin look cat şi prin performantă, cu o estimare precisă a timpului, multumită modulului de control gravitaţional din dotare. Acest modul neutralizează efectele gravitaţiei. Carcasa este rezistentă la apa pană la 30m, iar calibrul de intoarcere manuală El Primero 8804 este format din 308 elemente (171 doar pentru giroscop). În plus, curelele maro sunt din piele de alligator și au catarame şi încuietori din aur roz.

Orice model este livrat într-o cutie de lemn ce poate fi utilizată și ca o cutie autentică de păstrat sau depozitat trabucuri. De-a dreptul favorabil, complet rafinat!

Share.

About Author

Comments are closed.