În centrul atenţiei cu valiza high-tech inteligentă

0

Firma Raden, lansată anul trecut pe piaţa newyorkeză şi automat şi pe cea internatională, ne pune la dispoziţie o serie de modele de valize inteligente de lux. Probabil nu te aşteptai ca o valiză să îţi reîncarce telefonul sau orice alt echipament electronic, putand fi conectată la o aplicaţie mobilă pe care o accesezi de pe telefon, tabletă sau laptop. Mai exact, aplicaţia îţi indică ce greutate au lucrurile din valiză, aproximează timpul de aşteptare dintre zboruri în diferite aeroporturi (momentan doar în Statele Unite ale Americii), distanţa până la aeroport, prezentand rutele cel mai puţin aglomerate, dar şi condiţiile metereologice pentru destinaţia către care te îndrepţi.

Mai mult de atat, poți afla rapid prin Bluetooth dacă și valiza ta a sosit odată cu tine, cu mult înainte de a ajunge la banda de bagaje. Aplicația mobilă oferă și un serviciu de asistenţă (întrebări și răspunsuri) în timp real, foarte utilă în cazul rezolvării problemelor legate de pierderea unui bagaj, într-un timp mult mai scurt.

Valiza neîncărcată cantărește 5 kg și este foarte rezistentă (contsurită din policarbonat, unul dintre cei mai rezistenți polimeri, inventat încă din 1953).

Pentru că si designul este un aspect important, Raden împacă diferite gusturi din punct de vedere coloristic. Valizele sunt disponibile în 5 culori (de la roz la verde), plus 3 variante de nonculori (una de alb şi două de negru). Cea de culoare roz bombon va atrage cu siguranţă multe priviri, putand fi glossy sau mată, în funcţie de preferinţe.

Referitor la mărime şi preţ, 295 de dolari varianta mică, 395 de dolari pentru cea medie şi 595 USD pentru un set format din două piese.

Bon voyage!

Share.

About Author

Comments are closed.