Setul de creativitate care deschide posibilități: M+smart writing set

0

Atenție, urmează un dialog între ideile tale și ecranul telefonului pe care îl ai în dotare. Se nasc întrebări și se dezvăluie răspunsuri cu noua generație de Moleskine Paper Tablet, Pen+ și aplicația specială pentru smartphone care poate fi descarcată din App Store și pe Google Play.

Oameni de litere din toate părțile, creativi, desenatori și alți dornici de a experimenta un mix reușit între tradiție și inovație, acest kit de salvare într-un domeniu cu intens flux al imaginației, Pen+, folosește o tehnologie care  permite recunoașterea poziției sale exacte în  Paper Tablet transmițând fidel, pe ecranul telefonului, în timp real, fiecare semn care se face pe hârtie.

Vorbim despre o modalitate de digitalizare a textelor și desenelor pe care le faceți pe hârtie, despre editare, organizare și distribuire a acestora în diferite formate, ușor și rapid. Pen+ poate fi folosit numai alături de Paper Tablet care conține suportul special imprimat pentru a putea fi citit.

Inspirat reunite în acest material tehnic, pregătite să susțină o vigoare inventivă sunt :

– Paper Tablet cu coperte tari și 173 de pagini special imprimate pentru a fi citite de  Pen+

– Pen+ smartpen

– Cablu USB pentru reîncărcarea Pen+

– O rezervă de cerneală pentru pix

Într-un sezon al sărbătoririi iubirii, ce-ar fi să faci cunoștință cu acest cuplu ingenios, care împărtășește gânduri dintre cele mai însemnate pentru munca ta de zi cu zi și de ce nu, chiar hobby-urile tale ?

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.