Brandul de lux VINOTTI, prezent la Târgul de mobilă de la Romexpo

0

Brandul de lux VINOTTI vine la Târgul de Mobilă MOBILA EXPO cu noua sa colecție de canapele și dormitoare. Acestea vor fi expuse, între 14-17 martie, în Pavilionul B1de la Romexpo.

Compania, cu o vechime de peste 20 de ani, cuprinde arhitecți, designeri și dealeri specializați pe producția și exportul mobilei din lemn masiv. Cunoscând perfect piața românească, ei s-au orientat de la început spre crearea unui tip de mobilier care să nu semene cu nimic din ce se găsea pe piață la momentul respectiv. Acest concept a adus succesul brandului și în afara țării, în special în Europa Centrală și de Est, pretențioșii din țări precum Polonia, Slovacia, Ungaria, Rusia, Ucraina sau R.Moldova fiind cuceriți de designul frapant de original al mobilierului VINOTTI. 

Succesul internațional al brandului a asigurat accesul companiei la producători foarte performanți, inabordabili comenzilor mici. În plus, participarea la majoritatea târgurilor externe de mobilă a pus compania în contact cu furnizori din Italia, Malaezia, Indonezia, Polonia sau Turcia.

Pe lângă promoțiile speciale, VINOTTI aduce la actuala ediție și mobilier de exterior din ratan natural, realizat artizanal. Dacă mobilierul industrial din ratan de plastic e alienant și lipsit de căldură, cel realizat de VINOTTI din ratan natural sugerează direct confortul și intimitatea.

Share.

About Author

Comments are closed.