Perrier-Jouët a redeschis ”Maison Belle Epoque”

0

L’ Avenue de Champagne este numit „cel mai bogat bulevard din lume”. Denumirea nu face referire la ce se află pe bulevard, ci la bogățiile de sub el. Sub picioarele trecătorilor se află cele mai scumpe și rafinate sticle de șampanie, adăpostite de beciuri care se întind pe 110 km. Peste 200 de milioane de sticle sunt expuse aici, deoarece pe acest bulevard își au sediile cele mai mari case de șampanie din lume: Moët & Chandon, Mercier, Boizel, Comtesse lafond, de Castellane, Esterlin, Perrier-Jouët etc

Perrier Joutë a redeschis, de curând, porțile ”Maison Belle Epoque”, după ce doi ani clădirea a fost în renovare. Complet reconfigurată ca arhitectură și interior, casa de două etaje din secolul al XVIII-lea a revenit la structura sa originală, concepută pentru a exprima mai bine moștenirea de 200 de ani a brandului și pasiunea familiei fondatoare pentru vin, artă și natură.

„Am întreprins o mulțime de cercetări pentru a restaura casa în starea sa istorică, eliminând scara centrală și readucând lumina naturală la primul etaj. Am studiat, de asemenea, arta perioadei pentru a ne asigura că mozaicul de la intrarea în hol, frescele și frizele decorative au fost autentice”, a declarat unul dintre arhitecții care au realizat renovarea ”Maison Belle Epoque” ce a costat câteva milioane de lire sterline.

 

Share.

About Author

Comments are closed.