Călătorii cu barje de lux prin Franţa rurală. Merveilleux!

0

Călătorii cu barje de lux, în minunata Burgundia, pe Canal du Midi, în Franche-Comté, Provence sau pe Valea Ronului. Aceasta este propunerea Belmond pentru una dintre cele mai relaxante, interesante şi exclusiviste modalităţi de a explora Franţa rurală la bordul unor diverse ambarcaţiuni.

belmond

Ocazia unică de a descoperi totul, de la marile oraşe la sate ascunse, de la peisaje feerice, păduri, câmpuri şi rânduri interminabile de viţă de vie, la castele impresionante şi vechi abaţii. De la fermecătoarea Alouette şi până la opulenta Fleur de Lys, absolut toate cele cinci péniche-hoteluri Belmond beneficiază de un concept propriu. Se disting prin spaţiu şi facilităţi de lux. Anumite barje includ şi piscine încălzite, camere cu mobilier de epocă şi dormitoare cu baldachin. Mesele delicioase la bord şi incursiunile complete în Franţa rurală fac parte, de asemenea, din inimitabila experienţă.

belmond 3

 

În funcţie de capacitatea barjelor, croazierele Belmond sunt destinate unor grupuri de 4 până la 12 persoane. Există şi varianta charter, cu închirierea unuia sau mai multor péniche-hoteluri. Dacă grupul este numeros, atunci pot fi închiriate două sau chiar trei nave la un loc. Fleur de Lys sau Amaryllis pot călători împreună, având o capacitate totală de 14 persoane. Fleur de Lys, Amaryllis şi Hirondelle pot găzdui, împreună, până la 22 de persoane. Călătoriile pe râurile Franţei sau pe canalele înguste, care odinioară serveau drept rute comerciale pentru Europa, nu durează mai mult de şapte zile. În funcţie de rută, preţurile variază între 4.350 euro/persoană (Besançon – Chagny) şi 6.080 euro/persoană (Dijon – St.Léger sur Dheune).

belmond 2

La alegere, itinerariul poate servi drept un veritabil circuit al vinului, dacă ne gândim la destinaţiile Dijon, Beaune, St.Léger sur Dheune sau Vandenesse en Auxois, ori un tur al obiectivelor turistice istorice – Arles, Besançon, Trèbes, Clos de Vougeot, Beaucaire, Tarascon sau Carcassonne.

Share.

About Author

Comments are closed.