APEIRO. „Tinerete fara batranete”, dar cu niste costuri!

0

Semnale de tipul afla „secretul tineretii vesnice” ori „descopera elixirul tineretii” s-au tot dat in mediul virtual, si cu siguranta vor continua sa se imprastie pe web. Unele dintre ele au sustinere, altele ba. Dar hai sa vorbim si noi despre un miracol!

collagen-radiance-renewal-treatment-set-zoom-out
„Apeiro
, unul dintre cele mai exclusiviste brand-uri din industria cosmetica americana, orientata pe inovarea si producerea de tratamente naturale pentru ingrijirea pielii, sustine ca a gasit cheia tineretii fara batranete. In mod normal, ar trebui sa credem, pentru ca tratamentele „Apeiro” – fie ca vorbim despre linia Colagen, sau Sceptrul Regal –  au aratat efecte comparabile cu un face-lift, diferenta venind din evitarea unor interventii chirurgicale costisitoare si absenta senzatiei de aspect artificial.

web__Royalscepter-620x400

Tratamentele nu contin substante chimice artificiale, doar vitamine, minerale si compusi naturali. Si poate ca si din acest motiv costa o avere, intre 7.500 si  15.000 de dolari. „Collagen Radiance Renewal” ofera un exemplu concret. Dupa cum se stie, colagenul este o proteina existenta in corpul nostru, care are rolul de a tine organele in stransa legatura. Pe masura ce imbatranim, cel mai mare organ al corpului uman, pielea, imbatraneste la randul lui, deoarece productia de colagen slabeste odata cu timpul. Ei bine, produsele Apeiro, in special prin liniile sale colagen, au inregistrat performante miraculoase, combatand acest proces, hranin si fortificand pielea si conferindu-i o stralucire naturala. Ingredientele cheie utilizate in tratamentele Apeiro sunt vitaminele C, E si K, ceaiul verde, uleiul de jojoba si un extract din seminte de struguri.

infinity
Toate produsele Apeiro sunt disponibile exclusiv prin Infinite Beauty, un concept store, creat pentru a satisface o clientela instarita, cu magazine de lux deschise in New York, Santa Clara, Annapolis, Roseville si Boca Raton.

Share.

About Author

Comments are closed.