Lumea vazută prin zeci de mii de dolari – topul celor mai scumpi ochelari de soare

0

Dacă îți dorești să impresionezi, cu orice preț, noi îți venim în ajutor cu cateva sugestii. Iată topul celor mai scumpi ochelari!

Luxuriator Canary Diamond

Luxuriator Canary Diamond

Placați cu aur de 18 karate, iar ramele embosate și pavate cu 132 de diamante, prețul acestor ochelari este de 65.000 de dolari americani.

Clic Gold 18 Carat Gold Sports 

Clic Gold 18 Carat Gold Sports

Fiecare pereche este realizată manual în 40-50 de ore, în întregime din aur. Costă 75.000 de dolari, fiind cel mai scump model sport, la ora actuală.

Cartier Panthere 

Cartier Panthere

Titlul vine de la panterele din aur alb de 18 karate, de pe rame. Și asta nu e tot! Ramele au 561 de mici diamante și 645 de safire. Lentilele se comandă separat. Așadar, prețul sare de 159.000 de dolari.

Shiels Jewellers Emerald

Compania Shiels Jewellers a fost fondată de Jack Shiels în 1945, în Australia. Lentilele acetor ochelari sunt din smarald prelucrat timp de 5 ani. Jack a fost inspirat de împăratul roman, Nero – care folosea smaraldul pentru a își proteja ochii de razele soarelui. în timp ce gladiatorii săi luptau în arenă.  Ramele sunt din aur pur și diamante. Prețul este pe măsură: 200.000 de dolari.

Dolce and Gabbana DG2027B

 

D&G 2027B

Acești ochelari sunt înrămați în aur pur, avand numele brandului scris cu diamante. 383.000 usd este prețul lor.

Chopard De Rigo Vision

Compania elvețiană de lux, Chopard, este responsabilă pentru cele mai costisitoare perechi de ochelari din lume. Acest model a fost creat în colaborare cu manufacturile de ochelari de lux, De Rigo Vision.

60 de grame de aur de 24 de karate, iar semnătura este embosată, avand  51 de piese de diamant. La ora actuală, este cea mai scumpă pereche de ochelari: 408.000 usd.

 

Share.

About Author

Comments are closed.