Cum să-ți bei banii dintr-o mișcare – cele mai scumpe cocktailuri din lume

0

Deși cei mai multi dintre noi ne bucurăm de o bere sau un pahar de vin, sunt și persoane care iau parte la petreceri de un lux incredibil, unde servesc cocktailuri exclusiviste și extrem de scumpe. Iată care sunt cele mai costisitoare cocktailuri de pe mapamond!

The Winston – Club 23, Melbourne

Numit după Winston Churchill și servit în clubul lui Shane Warne, acest cocktail în valoare de 12.000 usd se prepară în două zile. Cognac-ul Croizet 1858 din compoziție ar fi justificarea oficială a prețului (o sticlă costă 157.000 usd, iar un shot 6000 usd). În compoziția acestui cocktail se mai găsesc și Grand Marnier Quintessence, Chartreuse Vieillissement Exceptionnellement Prolonge, și un strop de Angostura Bitters.

Diamonds Are Forever Martini – Ritz- Carlton, Tokyo

Servit cu un diamant de 1 carat, prețul acestei băuturi se ridică la 18.000 usd. Conține Grey Goose vodka, iar în timp ce este adus, o formație cântă live piesa lui Shirley Bassie, Diamonds are Forever.

Ruby Rose – The White Barn Inn, Maine

Cu 40.000 de dolari te-ai putea relaxa regește oriunde îți poftește inima, ți-ai putea cumpăra o nouă mașină, o garsonieră sau cocktailul Ruby Rose, care vine cu un rubin de 4 karate și este un mix de Ranger One Vodka, St. Germain Elderflower, grapefruit și apă de trandafiri. Fără rubin, costă doar 18 dolari.

The Gigi – Gigi’s in London

Este o reinterpretare a cocktailului din şampanie preferat de clienţii bogaţi din Mayfair, folosind un amestec de produse alcoolice de renume şi foarte scumpe, arome amare şi zahăr, peste care se adaugă fâşii de foiţe de aur.

Potrivit reprezentanţilor restaurantului, preţul uriaş (11.000 usd) al băuturii include costurile pentru fiecare sticlă de alcool folosită, cantitatea fiind suficientă pentru 12 pahare de băutură.

 

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.