5 dintre cele mai luxoase apartamente prezidențiale din lume

0

Decoraţiunile din aur şi fildeş, servitorii personali, aşternuturile regești sau priveliștile care taie răsuflarea fac din aceste apartamente niște veritabile oaze de lux. Bineînțeles, exorbitantele prețuri diferă în funcție de sezon.

Intercontinental Hong Kong

Cunoscut ca fiind cel mai spectaculos apartament prezidențial al Asiei, oferă turiştilor o experienţă panoramică incredibil de frumoasă de pe terasă, are vedere spre una dintre cele mai frumoase zone din oraş (Victoria Harbour/Hong Kong Island), piscină privată, majordom personal, jacuzzi şi sală de gimnastică.

Hotel Principe di Savoia

Milan, Italy

Apartamentul prezidențial din imagine este la ultimul nivel al Hotelului Principe di Savoia, fiind accesibil doar cu liftul privat. Mobila antică, cristalurile franțuzești și oglinzile venețiene din secolul XIX pun acest apartament pe cea mai ridicată treaptă a luxului hotelier, unde relaxarea este de-a dreptul intensă și spectaculoasă. Oaspeții au la dispoziție un spațios Jacuzzi și un privat SPA Pompeian, 3 dormitoare, cameră de zi și bar.

 

The Raj Palace Hotel

Jaipur, India

Având muzeu privat, este unul dintre cele mai mari apartamente din Asia. Dispune de patru etaje, iar mobilierul şi decoraţiunile interioare sunt realizate din aur şi fildeş. În plus, apartamentul are o terasă cu piscină cu vedere spre cea mai frumoasă zonă din Jaipur.

Ritz-Carlton Suite

Tokyo, Japonia

Cu o vedere panoramică către cea mai plăcută și atractivă zonă din Tokyo (Imperial Palace, Roppongi Hills şi Mount Fiji) de la etajul 53, acest apartament are paturi imense, aşternuturi dintre cele mai fine și plăcute pielii, băi cu marmură făcută pe comandă și duș emoțional caracterizat printr-o ploaie tropicală.

 

Four Seasons Resort Hualalai

Kailua- Kona, Hawaii (SUA)

Amplasat special pentru ca cei cazați aici să meargă direct pe plajă imediat cum se dau jos din pat. Dormitorul cel mare are cabină de duș din rocă vulcanică. Ferestrele imense, din podea până în tavan, dau impresia unui living room în aer liber, iar vederea la Oceanul Pacific este absolut încântătoare.

 

Share.

About Author

Comments are closed.