Răsfăţ de lux şi frumuseţe absolută la Madison

0

Indiferent că intenţionezi să oferi un cadou iubitei, soţiei, mamei sau surorii, Madison te va ghida în cautarea cadoului perfect pentru femeile speciale din viaţa ta.

Începand cu anul 2007, Madison a parfumat peisajul din Romania prin produsele sale exclusive, a delectat constant cunoscătorii de parfumuri, a educat şi dezvoltat segmentul parfumeriei de lux. Cinci ani mai tarziu, conceptul “MADISON absolute beauty” a reunit în premieră în Romania parfumerie, culoare, cosmetica de lux şi salon de tratament într-un singur spaţiu exclusivist.

Aşadar, nu ezita să descoperi oaza creativităţii şi a rafinamentului de pe Calea Dorobanţilor 152, unde te vei delecta cu o serie de parfumuri romantice, avangardiste sau conceptuale de creator, bijuterii artizanale cu elemente swarovski sau din metale, aur, argint, şi diferite pietre preţioase sau cafea de cea mai bună calitate. Make-up Artiştii îţi vor fi la dispoziţie şi te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Şi pentru a îţi satisface o părticică din curiozitate, îşi mai spunem că Bibi van der Velden si Lito sunt două dintre brandurile de bijuterii de lux, ambele speciale şi din materiale rare, cu pietre magnifice şi în forme mai mult sau mai puţin obişnuite, toate pentru a pune în valoare fiecare tip de frumuseţe şi personalitate.

Share.

About Author

Comments are closed.