Garrett Gee – multimilionarul care a renunțat la viața de lux și a plecat în jurul lumii

0

Dupa ce a creat o aplicație pe care Snapchat a cumparat-o în 2014 pentru suma de 54 de milioane de dolari, Garrett Gee a ales sa lase Silicon Valley în urmă și să călătorească în toată lumea, alături de familia sa. Zis și făcut. Gee nu a folosit milioanele de dolari din contul său pentru a finanţa această călătorie; cuplul şi-a vândut toate activele pentru aproximativ 50.000 de dolari, și au pornit împreună într-o serie de aventuri memorabile (pe care le putem urmări pe blog-ul The Bucket List Family), declarand că sotia si copiii sunt mai importanți pentru el decat banii.

După cinci luni de călătorii, cuplul şi-a cheltuit  toți banii, mai putin 5.000 de dolari din bugetul stabilit. Au reuşit să economisească prin planificări atente şi atenţie la cheltuieli – spre exemplu, şi-au ales cele mai ieftine bilete de avion și cele mai avantajoase oferte. Între timp, au pus şi bazele blogului menționat mai sus, The Bucket List Family.

Partea interesantă abia acum urmează: „Am reuşit să atragem atenţia hotelurilor, liniilor aeriene şi altor branduri care doreau să se promoveze prin intermediul călătoriilor noastre, expuse în reţelele sociale. După ce comunitatea noastră din online a început să crească, au început să ne plătească. Chiar înainte să terminăm de cheltuit suma de 45.000 de dolari, am reuşit să facem profit din călătoriile noastre.”

În prezent, parteneriatele şi sponsorizările pe care le-au atras sunt suficiente pentru a acoperi cheltuielile unui trai mai mult decat decent. Acum, The Bucket List Family a ajuns la peste 573.000 de followers pe Instagram şi 61.380 de subcribers pe YouTube.
„Nu vreau să intru într-o zonă de confort. Încep de la zero şi îmi construiesc drumul spre reuşită. Din nou.” a declarat Garrett Gee pentru BusinessInsider.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.