Cea mai scumpă valiză din lume nu este doar pentru James Bond

0

Sare curajos de preţul de 25.000 euro, fiind considerată cea mai sigură din lume, la ora actuală. Valiza companiei Henk are interioare ce pot fi configurate de cumpărător şi pot fi realizate din mătase, piele fină sau alte materiale de lux. Exteriorul este din fibră de carbon. Această gamă de valize de lux este concepută pentru oricine transportă documente importante şi bunuri de mare valoare. Extrem de rezistente şi excepţional de uşoare, toate modelele combină tehnologia cu un rafinat design retro, puse în valoare de materialele preţioase folosite. Fiecare valiză este facută la comandă, 500 de componente fiind manual asamblate.

cea mai scumpa valiza din lume- henk

 

Nu este pur şi simplu o valiză, este un obiect de lux, sau chiar o investiţie, care generează un feeling unic pe parcursul călătoriilor, pentru pasagerii sofisticaţi, cu spirit aventurier şi nu numai.  În fond, nimeni nu te opreşte să te simţi ca un agent secret, dacă asta îţi doreşti, nu?

Cea mai scumpa valiza din lume- Henk

Produsele sunt rezultatul a 10 ani de căutări, testări şi îmbunătăţiri pentru a ajunge la un echilibru ideal între stil, confort şi siguranţa bunurilor, fiind puse la vânzare în magazine de lux din Germania, Franţa, Elveţia, UK, Emiratele Arabe Unite, SUA, China şi Australia, departmente atent selectate.

 

Share.

About Author

Comments are closed.